Follow us on FaceBook! Watch bands perform in the Cruise Inn Nederlands English
Word vrijwilliger bij stichting rock n roll cafe - Cruise Inn


Privacystatement Stichting Cruise Inn - mei 2018

PRIVACY VERKLARING Stichting Cruise Inn, gevestigd aan Zuiderzeeweg 29, 1095 KZ Amsterdam, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.
Contactgegevens:
www.cruise-inn.com
De functionaris Gegevensbescherming van Stichting Cruise Inn is te bereiken via lidmaatschap-cruise.inn@hotmail.com

Persoonsgegevens die wij verwerken:

Stichting Cruise Inn verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
– Voor- en achternaam
– Adresgegevens
– Telefoonnummer
– E-mailadres
– Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via lidmaatschap-cruise.inn@hotmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:

Stichting Cruise Inn verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van jouw betaling inzake lidmaatschap
- Verzenden van onze flyers/posters en/of email berichten
- Je te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

Betaalgegevens:

Om jouw lidmaatschap te kunnen betalen, maken wij gebruik van een beveiligde betaalomgeving. Wanneer je betaalt, worden je gegevens in onze administratie en bij de bank en betaalservices verwerkt en opgeslagen om de betaling aan je bestelling te kunnen koppelen.

Geautomatiseerde besluitvorming:

Stichting Cruise Inn neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Stichting Cruise Inn) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:

Stichting Cruise Inn bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:
(Categorie) persoonsgegevens > tot einde lidmaatschap
Personalia > tot einde lidmaatschap
Adres > tot einde lidmaatschap

Delen van persoonsgegevens met derden:

Stichting Cruise Inn verstrekt geen gegevens aan derden.
Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:
Stichting Cruise Inn gebruikt geen functionele, analytische en tracking cookies.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via lidmaatschap-cruise-inn@hotmail.com. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar lidmaatschap-cruise.inn@hotmail.com.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. Stichting Cruise Inn zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren.

Stichting Cruise Inn wil je er ook op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: Autoriteit Persoonsgegevens

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:

Stichting Cruise Inn neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via lidmaatschap-cruise.inn@hotmail.com.

CRUISE INN

ZUIDERZEEWEG 29
1095KZ AMSTERDAM
INFO@CRUISE-INN.COM
Privacy

ROUTE

Openbaar vervoer

TRAM 26 VANAF
AMSTERDAM CS & IJBURG
BUS 37 VANAF
AMSTEL & MUIDERPOORT STATION
WORD LID VAN CRUISE INN
Korting op de entreeprijs op bandavonden
op vertoon van je pas
€ 5,=
DANCENIGHTS & D-DAY
(Tenzij anders vermeld)
gratis
Geen PIN - contant betalen
ADMIN
Rock & Roll Café Cruise Inn * Design by Marcella Geeroms of Oh My Lucky Stars! * Website by Yvonne Gerritsma
UP